Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caz șocant, în jud. Cluj. Un PREOT, tată a 5 copii, s-a sinucis. Ar fi căzut în patima alcoolului

Tuesday, 01 October 2019, 19:40 Sursă: REALITATEA.NET

Macabra descoperire, potrivit unor surse citate de infohuedin.ro, au făcut-o vecinii preotului, care au și dat alarma. Acesta s-a spânzurat în apartament folosind o frânghie. În urma lui, părintele nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice fapta.

Potrivit șefilor, părintele nu mai profesa de o perioadă de timp. Acesta ceruse concediu fără plată, după ce alcoolul ar fi pus stăpânire pe el.

După efectuarea cercetării la fața locului, cadavrul acestuia a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, pentru efectuarea necropsiei.

„La data de 29 septembrie, în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, județul Cluj, a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj. Acesta a fost găsit decedat în locuință. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, a declarat Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL