Militarul din Bistriţa care a vrut să-şi arunce în aer fiica și iubita polițistă A MURIT

Thursday, 06 December 2018, 07:59 Sursă: REALITATEA.NET

Explozie puternică într-un bloc din Bistrița! Un militar de 50 de ani s-a aruncat de la etajul 4 după ce a încercat să își asasineze fiica și iubita polițistă, cu un dispozitiv explozibil, care s-a și detonat. Bărbatul a murit la spital, la mai multe ore după incident.

Adaugă părerea ta

După ce bărbatul s-a aruncat în gol, fiica sa a încercat să a ajungă în apartament, dar nu a reușit să intre. A forțat ușa de la intrare și a văzut nişte fire suspecte întinse prin casă, așa că a fugit. Câteva clipe mai târziu, apartamentul a explodat.

Adolescenta de 17 ani a scăpat nevătămată, dar suflul exploziei a proiectat resturi care au rănit un pompier, pe concubina bărbatului, dar o femeia însărcinată aflată lângă bloc.

Gravida a primit îngrijiri la faţa locului şi a refuzat transportul la spital, însă pompierul şi poliţista au fost internați. Bărbatul de 50 de ani este din Bucureşti, e militar și locuia cu chirie împreună cu concubina de sa și cu fiica lor.

Surse din anchetă spun că acesta a vrut să se răzbune pe femeie, fiincă aceasta i-a spus că se despartă de el. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, iar joi dimineaţa a murit.

Bărbatul e originar din București, dar locuiește în Bistrița de circa doi ani. Acesta se pare că suferea de o depresie severă din cauza unor eșecuri pe care le suferise în utima perioadă. Mai mult, înainte de a se muta la Bistrița, acesta a trecut printr-un divorț dureros, după o căsătorie care nu a mers deloc și din care a rezultat și o fetiță care suferă de un handicap sever.

Venit la Bistrița, bărbatul a încercat să își refacă viața. Evident a încercat să își caute un loc de muncă, dar fiind adeptul concursurilor fără pile și alte intervenții, bărbatul a înregistrat noi eșecuri. Așa au apărut discuțiile în noua sa familie și lucururile au început să scârțâie.

În final, bărbatul a decis să își încheie socotelile cu viața. Da nu a vrut să plece singur, dincolo. Când a sărit pe geam, bărbatul a strigat „Adio iubita!” și s-a aruncat în gol! A aterizat pe o porțiune de pâmânt pe un petec cu iarbă.

Mai multe detalii pe realitateadebistrita.net