Tăriceanu, săgeată spre Ciolacu, după ce a numit ALDE „soluția imorală”

Wednesday, 22 January 2020, 00:21 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Realitatea.NET

 

„Câteodată discutam așa cu prietenii și când spunea unul câte o prostie, ne întrebam -ce a spus?- și spuneam -a tușit-. Așa și cu domnul Ciolacu, a tușit. Atâta vreme cât partidele sunt votate de cetățeni și sunt evident în măsură să intre în Parlament care e soluția imorală? Atunci ar fi toate partidele imorale. Dar sistemul politic pe care îl avem noi este bazat pe existența partidelor. Dacă un partid intră cu forțele proprii în Parlament nu mai ai cum să faci astfel de comentarii. Dacă intră pe lista altcuiva, ceea ce nu e cazul nostru, îl faci într-un fel dependent de partidul care l-a ajutat să intre. Cu domnul Ciolacu avem și alte probleme. Discutăm probleme politice, funcținare a parlamentului”, a spus liderul ALDE marți seara la Realitatea PLUS, în emisiunea „Legile Puterii”, moderată de Denise Rifai.

Reacția lui Tăriceanu vine după ce Marcel Ciolacu a numit PMP și ALDE partide ”mici și nesemnificative” și ”mici soluții imorale”, pentru că nu susțin moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului liberal Orban.

„Am văzut și reacția ALDE și PMP, a celor două partide mici și nesemnificative în sondaje, cu o frică extraordinară de alegeri anticipate. Niște soluții imorale. Vechile soluții imorale”, a spus Ciolacu referindu-se la foștii parteneri din ALDE cărora le-a amintit că au stat la guvernare alături de PSD trei ani și jumătate.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ