TÂLHARII care au LEGAT o femeie şi doi copii cu bandă adezivă, ca să-i JEFUIASCĂ, au fost PRINŞI

Friday, 23 May 2014, 10:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Victimele, peste care s-a intrat noaptea, cu feţele ascunse de fulare, au fost legate cu bandă adezivă şi ameninţate cu o şurubelniţă. S-a furat un seif cu bijuterii şi bani în valoare de 30.000 de euro.

De abia după luni bune tâharii au ajuns după gratii. Este vorba de Vadar Văduva, în vârstă de 37 de ani, aflat sub control judiciar când a comis fapta, Ion Barbu, implicat acum ceva timp într-un jaf armat în Italia, şi de Florin Balozache, şi el cu antecedente.

„Magistraţii Tribunalului Galaţi au dat mandat de arestare preventivă pentru trei persoane acuzate de tâlhărie calificată. Acestea au pătruns pe 25 februarie, noaptea, în casa victimei, mascaţi cu fulare. Sub ameninţarea unei şurubelniţe, au legat cu bandă adezivă victimele şi au furat un seif în care se aflau bijuterii de aur şi argint în valoare de 30.000 de lei”, a precizat Liliana Istrate, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Pontul ar fi fost dat, spun surse din rândul anchetatorilor, chiar de Ionel Moca, zis „Machena”, care se afla în arest preventiv împreună cu Văduva. Când au acţionat, tâlharii erau dotaţi şi cu mănuşi, aşa că nu au lăsat nicio urmă. În afacere a picat şi un taximetrist, dar acesta nu a fost luat la spargerea propriu-zisă. La spargere s-a mers cu maşina lui Machena, spun surse din rândul anchetatorilor. Înainte de a ajunge la casa victimei - Doiniţa Caramalău, o femeie de 36 de ani -, cei trei au pus şoferul de taxi să le cumpere mănuşi de unică folosinţă. Au lucrat curat şi cu greu au fost descoperiţi pe baza filiaţiilor din lumea lor şi a interceptărilor. Seiful a fost spart, iar bijuteriile vândute la Bucureşti.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri