Taie o felie de lămâie şi pune-o lângă pat, înainte să te culci! Efectul, incredibil!

Friday, 11 November 2016, 11:25, Sursă: REALITATEA.NET

Nimic nu se compară cu aroma fresh pe care o are lămâia, unul dintre cele mai iubite fructe exotice. Începi să te simți mai bine imediat ce o simți în nări, astfel că ar trebui să profiți mai des de beneficiile pe care le oferă ea.

Adaugă părerea ta

Este suficient să tai o lămâie în patru bucăți, să presari puțină sare pe ele, apoi să le așezi lângă pat, înainte să te bagi la somn. Iată care sunt efectele minunate de care te poți bucura dacă apelezi la acest truc!

Te poți concentra mai bine

Dacă simți nevoia să mai planifici ceva înainte de culcare, dar nu te poți concentra pe ceva pozitiv, lasă-te inspirată de aroma unei lămâi. Îți va fi mult mai ușor după aceea să îți aduni gândurile și să știi ce ai de făcut mai departe.

Ți se va îmbunătăți respirația

Dacă ești răcită ori suferi de o alergie, cu siguranță ești în stare să dai orice doar pentru a putea respira ușor măcar pentru o clipă. În loc să te chinui cu acest gând, taie o lămâie în patru și ține-o lângă patul tău. Nu te vei bucura doar de aroma ei inconfundabilă, dar vei putea să dormi și mai bine, pentru că vei respira fără probleme pe nas. Mirosul ei te va ajuta să îți cureți sinusurile repede.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.