Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Suspect de coronavirus la Tribunalul București

Thursday, 05 March 2020, 13:08 Sursă: Realitatea.NET

Ședințele de judecată de la secțiile penale ale Tribunalului București au fost suspendate după ce un magistrat ar fi realizat că unul dintre inculpații arestați aduși în fața sa ar fi suspect de infestare cu virusul chinezesc.

Magistratul ar fi văzut la dosarul acestei persoane un referat medical în care s-ar regăsi mențiunea că cel pe care îl judecă ar fi suspect de infestare cu coronavirus.

„La TB secția penala (sala 139) ne-a suspendat ședința pe motiv de coronavirus. A fost adus un arestat care avea referat de la medic că e suspect de coronavirus”, se arată în postarea de pe un grup privat a unui avocat.

În detaliile discuției generate de această postare se arată că judecătorul ar fi oprit instant ședința de judecată cu anunțul „suspendăm de urgență”, moment la care ședința de judecată a luat sfârșit și s-a dat alarma în Tribunal.

A stat ore întregi în boxa arestaților.

Surse judiciare spun pentru STIRIPESURSE că președintele Tribunalului București ar fi transmis o cerere la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) prin care solicită informații oficiale legate de prezența bărbatului arestat care ar fi susupect de infestare cu coronavirus și care a fost adus la instanță.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-05 17:10:27
Hamilton

Un penal mai puțin în PSD.

Alte articole din: ACTUAL