Suveranii revin! Un nou caz halucinant în Timișoara: Sunt suveran, născut viu în Tracia/Getia/Dacia!

Wednesday, 05 June 2019, 19:37 Sursă: REALITATEA.NET

Omul avea de rezolvat probleme în zona centrală din Timișoara, însă nu a mai așteptat ca toți ceilalți să își caute un loc de parcare și apoi să își termine treaba. A intrat cu autoturismul pe liniile de tramvai și a parcat mașina în… Piața Libertății.

Povestea nu s-a încheiat însă aici. Polițiștii și-au făcut apariția și i-au cerut bărbatului actele. Aici a și apărut surpriza.

Omul le-a înmânat agenților un document pe care exista o fotografie, însă pe care era scris „Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu”. Pe actul de identitate era trecut și locul nașterii, „Nascut viu in Tracia/Getia/Dacia/Zurobara/Timisoara”.

(w500) <p>Suveran

Bărbatul face parte din așa numita Sectă a Suveranilor, ai cărei reprezentanți contestă CNP-ul, deoarece astfel statul le-ar spiona cu ajutorul lui fiecare mișcare.

(w500) <p>Suveran

Polițiștii locali au început astfel cercetările pentru a afla identitatea reală a șoferului, mai ales că în momentul în care i-au solicitate documentele reale, conducătorul auto i-a și înjurat.

În momentul în care au aflat numele real, oamenii legii i-au dat o amendă de 3885 de lei, atat pentru modul în care și-a parcat mașina, cât și pentru injuriile adresate oamenilor legii si prezentarea de acte false.

Cine sunt ”suveranii”, românii care cer să li se elibereze buletine fără CNP. Motivul e halucinant!


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL