Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SUA: Biden promite 5 milioane de locuri de muncă și un plan de redresare economică de 700 de miliarde de dolari

Thursday, 09 July 2020, 21:38 Sursă: Realitatea.net, hotnews

Programul lui Biden mai prevede crearea a peste cinci milioane de locuri de muncă și înlocuirea celor pierdute de criza cauzată de pandemie, care a făcut peste 18 milioane de șomeri în SUA. Alte măsuri promovate de candidatul democrat prevăd investiții în industria națională și în cercetare, independența față de furnizorii străini, asistență pentru întreprinderile mici și o mai mare libertate pentru angajați de a se alătura unui sindicat.

Joe Biden „nu acceptă părerea defetistă că forțele automatizării și globalizării ne fac incapabili să păstrăm locuri de muncă bine plătite și să creăm mai mult în SUA. Industria americană a fost arsenalul democrației în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și trebuie să facă parte din arsenalul prosperității americane astăzi, contribuind la refacerea economică a familiilor muncitoare", a precizat echipa de campanie a fostului vicepreședinte, potrivit hotnews.

Recent, Biden a anunțat că SUA vor reveni în Organziația Mondială a Sănătății în prima zi a președinției sale. Decizia de retragere a țării din OMS a fost luată de Trump, care a acuzat OMS că promovează dezinformarea Chinei. 

Află aici rezultatele ultimului sondaj din SUA.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL