Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Șoferul care a împușcat un vatman în București, judecat în arest la domiciliu

Friday, 09 October 2020, 12:57 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti l-au trimis în judecată pe şoferul care a împuşcat un vatman pe 17 septembrie, folosind un pistol cu aer comprimat. În urma incidentului, vatmanul a fost rănit ușor în zona capului, fiind în afara oricărui pericol, anunța atunci Societatea de transport București (STB).

Totul s-a întâmplat pe linia tramvaiului 25, după ce șoferul a fost deranjat că vatmanul i-a închis uşile în staţie unei femei. 

Pe 17 septembrie, în jurul orei 10,40, un conducător de tramvai de pe linia 25, care circula pe Şoseaua Giurgiului - sens CFR Progresul, la plecarea din staţia "Muzeul Bacovia", a fost împuşcat cu un pistol cu aer comprimat de un şofer, vatmanul fiind rănit uşor în zona capului.

Conform STB, după pornirea tramvaiului din staţie, o călătoare a alergat să se urce în tramvai, iar acesta nu a mai putut opri. Conducătorul unui autoturism aflat în trafic, care circula paralel cu vagonul, a observat şi i-a adus injurii vatmanului. După discuţia cu acesta, a scos şi a folosit un pistol cu aer comprimat, rănindu-l uşor pe vatman la nivelul capului.

După câteva ore de la incident, şoferul agresor a fost prins de poliţişti.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL