Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce sume uriașe a câștigat secretara Sweet Bunny din filmele XXX din facultate

Saturday, 03 November 2018, 15:31 Sursă: REALITATEA.NET

Tânăra de 24 de ani câștigă, în cea mai slabă lună, în jur de 5.000 de euro din activitatea de chat. În lunile de vârf, însă, atunci când îi cresc vizualizările, cum se întâmplă de exemplu acum, odată cu răbufnirea scandalului, acesta poate depăși chiar 10.000 de euro, potrivit StirileKanalD.

După ce scandalul a răbufnit, iar colegii și studenții de la facultate o arătau cu degetul pe holurile instituției, femeia nu a stat mult pe gânduri și a demisionat.

Probabil că postul de la facultate era doar un paravan pentru adevărata ei meserie, cea care îi aduce, după cum putem constata, câștiguri esențiale.

Tânăra câștigă numai într-o zi salariul pe care îl lua la Facultatea de Electronică și Telecomunicații într-o lună.

Reperezentanții Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica din Timișoara au declarat că femeia lucra de mai bine de 5 ani în instituție și nu au fost niciodată probleme de ordin comportamental, în cazul ei.

"Lucra de cel puţin cinci ani ca secretară în cadrul facultăţii. În tot acest timp nu au fost remarcate niciun fel de probleme din punctul de vedere al activităţii. Sigur că nu este un fapt de apreciat sau pozitiv ceea ce s-a întâmplat, dar până la urmă nu poţi să ştii ce e în mintea unui om, aşa, din exterior, nu se pot observa anumite lucruri", susține prodecanul Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii, Cătălin Căleanu, pentru Mediafax.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL