Scandalul din Ditrău ia amploare. Locuitorii, împreună cu preotul comunei, au semnat o petiție împotriva patronilor brutăriei

Tuesday, 11 February 2020, 18:54 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Peste 1800 de locuitori din Ditrău, împreună cu preotul capelan romano-catolic al comunei au semnat o petiție, prin care cer patronilor brutăriei să nu angajeze cetățeni din străini  și să prezinte actele privind calificarea profesională a primilor doi angajați din Sri Lanka, dar și documentele medicale ale acestora.

Petiția nu se adresează doar patronilor brutăriei, dar și Primăriei comunei și Consiliului Local.

De asemenea în petiție se mai solicită patronilor brutăriei din Ditrău să ceară scuze locuitorilor, dar și preotului capelan, care ar fi acceptat rolul de mediator doar la cererea lor.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-11 20:16:05
Paine si circ in Romanica

Comunitate plina de inapoiati ramasi prin anii 1800 cu tot cu popa, catel ,purcel etc. Romanii le-au permis prea multe in tara asta.

2020-02-12 02:50:47
Legea privind imigratia temporara

Agentia nationala de ocupare a fortei de munca trebuie sa publice posturile libere la care au dreptul sa aplice in primul rand cetatenii romani. Daca posturile s-au publicat , s-au organizat interviuri si nu s-a gasit nimeni.....atat de capabil sa faca paine , in judetul respectiv, in judetele limitrofe si in intreaga tara......abia atunci este corect din punct de vedere legal sa se recurga la aducerea de muncitori straini. Acestia nu vin la bunul lor plac sau la bunul plac al celor care vor sa-i aduca.....ci in respectul legii privind imigratia temporara.......

2020-02-12 07:27:04
O comunitate exclusivista.

Nem tudom, nu esti primit.

2020-02-18 14:52:55
florin

Asta e dovada vie ca inteligenta e constanta doar populatia a crescut si unii nu au avut parte de nici un pic.

Alte articole din: SOCIAL