Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal sexual la UMF Iaşi. Stenograme incredibile cu profesorul Dumitru Păduraru

Tuesday, 03 February 2015, 11:59 Sursă: REALITATEA.NET

În ianuarie, conferenţiarul a chemat-o pe studentă de mai multe ori în biroul său, acolo unde i-a propus să se culce cu el. Fata a refuzat, iar acesta i-a spus că dacă nu se supune nu va mai promova examenele nici măcar în sesiunea de reexaminări din vară. La sfârşitul lunii ianuarie, conferenţiarul i-a spus tinerei că nu a luat examenul. Apoi a condus-o într-un amfiteatru al universităţii, unde i-a propus din nou studentei să facă sex cu el pentru a putea promova la disciplina sa:

Dumitru Păduraru: “Deci, te obişnuieşti. După examen treci pe aici. Da?”,

Dumitru Păduraru: “Examenul, ştii că nu l-ai luat acum!...Ai văzut, da?”

Dumitru Păduraru: “Te aştept în semestrul II şi în fiecare săptămână, aranjată, frumuşică, cum eşti acum… Săptămânal, în semestrul II te aştept”,

Dumitru Păduraru: “Ai zece secunde să te gândeşti! Nu. Pentru că...şi la patru am altceva şi nu am cum. Ai zece secunde să te gândeşti! (…) Zece secunde au trecut. Gândeşte-te!.”

(...)

Dumitru Păduraru: “Stai relaxată. În primul rând, întinde-te şi stai.”

Dumitru Păduraru: Sigur tu nu spui la nimeni?” ... „Aşa”, „Să nu spui la cineva”…. Sunt în stare să te omor, dar nu te omor eu, te omoară altcineva.”

Sursa: DNA

În urma percheziţiilor la biroul profesorului la UMF Iaşi, procurorii au descoperit “un impresionant arsenal de prezervative şi de medicamente pentru creşterea potenţei”.

Conferenţiarul a fost suspendat din funcţie de la Univesitatea de Medicină Iaşi. Şi alţi doi medici, soţ şi soţie, profesori la UMF au fost suspendaţi din funcţii de comisia de etică a instituţiei, după ce au fost arestaţi preventiv pentru că au luat mită de la studenţi pentru a promova examenele.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL