Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Samsung s-a lovit de-o problemă majoră cu cele mai scumpe telefoane

Wednesday, 29 May 2019, 21:28 Sursă: REALITATEA.NET

Acum e vorba de cele mai scumpe telefoane ale companiei și oficialii sud coreeni au întrerupt distribuția unei actualizări pentru terminalele de top din portofoliu. Posesorii de Galaxy S10 trebui să mai aștepte câteva săptămâni să pună mâna pe cea mai recentă versiune de Android, pentru că distribuția ei a fost întreruptă.

Un număr important de persoane care au făcut o investiție importantă într-un Samsung Galaxy S10 au început să se plângă după ultima actualizare. Telefoanele lor au început să se blocheze din senin, aplicațiile săreau în ecranul principal sau se blocau și singura soluție părea să fie repornirea forțată a aparatului.

Actualizarea care a stricat și alte componente de pe telefoanele Samsung

Problemele nu s-au oprit aici. Au fost și utilizatori care s-au plâns în privința senzorului de amprentă care a devenit semnificativ mai lent după același update defectuos. Deocamdată, nu-i foarte clar cât de răspândită este problema și câte telefoane trebuie să ajungă la service din cauza un greșeli făcute de Samsung.

Cauza care a dus la problema de acum ar putea fi că producătorul nu testează suficient actualizările înainte de a la distribui la utilizatori obișnuiți, nici măcar în cazul în care celor mai scumpe telefoane pe care le comercializează. Mai mult, resetarea telefoanelor. actualizate la parametrii din fabrică nu a ajutat la nimic.

Acum, Samsung lucrează acum să remedieze problema și să lanseze o versiune bună a aceluiași update.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL