Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

S-a făcut dreptate pentru românca ținută în lanțuri de soț timp de 10 ani, în Italia

Saturday, 22 February 2020, 16:11 Sursă: Realitatea.NET

Bărbatul din Italia care a ţinut sclavă o româncă, timp de 10 ani, în lanțuri, a fost condamnat în sfârșit. Francesco Giordano, în vârstă de 52 de ani, numit în presa italiană „Monstrul din Gizzeria”, a primit o pedeapsă de 20 de ani de închisoare. Totul după ce a dat dovadă de o cruzime ieşită din comun. A abuzat-o şi a violat-o pe Mihaela Condrea, o româncă de 31 de ani pe care a luat-o de nevastă în 2007 și a ținut-o în lanțuri până în 2017 într-o magazie subterană. Atenție. Urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional. 

Mihaela Condrea, o româncă de 31 de ani din Italia, a trăit coșmarul vieții sale timp de 10 ani. Soțul italian a ținut-o în lanțuri și a chinuit-o în moduri greu de imaginat. Femeia chiar a născut 2 copii fără asistență medicală, într-un adevărat buncăr. Într-un final, când vecinii au aflat ce se petrecea acolo, femeia a fost salvată, iar Giordano a fost arestat. Vestea a bulversat întreaga comunitate din România. Mama fetei a avut un șoc atunci când poliția a anunțat-o că fiica ei a fost găsită legată cu lanțuri.

Mihaela a trăit un adevărat coşmar în Italia unde se dusese să lucreze ca îngrijitoare pentru o familie de italieni. Din 2007, după ce femeia de care avea grijă a decedat, românca a rămas la cheremul văduvului Giordano, care s-a dovedit a fi un adevărat monstru. Sub ameninţarea cu moartea, italianul a transformat-o practic într-o sclavă. A încercat să evadeze, dar bărbatul a prins-o și a încuiat-o sub pământ. Acolo au găsit-o oamenii legii. Acum, după 2 ani de la descoperire, Giordano a fost închis pentru 20 de ani. 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-23 15:45:13
Iulia mihai

Sunt socată, dar pot să spun " Doamne ferește "

Alte articole din: ACTUAL