Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

S-a aflat cine e eurodeputatul prins de polițiști în timp ce participa la orgia de la Bruxelles. Demnitarul și-a dat demisia

Tuesday, 01 December 2020, 23:22 Sursă: Realitatea.net

József Szájer a admis marți că a fost unul dintre participanții la orgia sexuală organizată vinari în centrul Bruxellesului.

Acesta este căsătorit cu Tunde Hando, fost președinte al Consiliului Superior al Magistraturii din Ungaria și în prezent judecătoare la Curtea Constituțională.
 
Într-o declarație pentru presa ungară citată de Euronews, Szajer susține că le-a spus polițiștilor că este europarlamentar deoarece nu avea un act de identitate asupra sa.

„Nu am consumat droguri, am propus poliției să mi se facă imediat un test, dar nu nu a fost cazul. Poliția a afirmat că a fost găsită o pastilă de ecstasy. Nu era a mea, nu știu cine a adus-o și cum. Am dat poliției o declarație legată de acest lucru. Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea, îmi voi asuma sancțiunile”, a afirmat acesta.
 
Politicianul ungar a fost unul dintre autorii controversatei constituții ungare din 2010, care prevede, printre altele, că instituția căsniciei se bazează pe uniunea dintre un bărbat și o femeie. Noua Constituție a fost criticată de activiștii pentru drepturile omului, care au acuzat crearea unui mediu ostil pentru comunitatea LGBT+, mai arată sursa citată.
 
Potrivit dhnet.be, pe lângă eurodeputatul ungar alte două persoane, identificate drept D. O., născut în 1977 și P. B., născut în 1987, au invocat imunitatea diplomatică.
 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL