România. Călători în pericol: Un autobuz s-a rupt de la jumătate

Friday, 12 October 2018, 15:33 Sursă: REALITATEA.NET

Viața celor care circulă cu mijloacele de transport în comun din Ploiești este pusă în pericol! Asta pentru că parcul auto al SC Transport Călători Express SA, societatea de transport în comun din oraș la care acționar majoritar este Consiliul Local Ploiești, este învechit, iar autobuze care au zeci de ani vechime ar fi trebuit de mult scoase din uz.

Adaugă părerea ta

Cu toate acestea, din lipsă de autobuze, acestea sunt trimise în continuare pe traseu.

Iar prin acest lucru, viața călătorilor este pusă în pericol! Vineri, un autobuz al TCE care circula pe traseul 5 s-a rupt pur și simplu de la jumătate! Incidentul s-a produs între stațiile Neajlov și Tanin, pe sensul spre Spitalul Județean.
Autobuzul, un Ikarus vechi, s-a rupt de la burduf. În mașină se aflau călători, însă, din fericire, aceștia nu au suferit răni și au fost coborâți în siguranță. Mașina a rămas pe stradă, iar la fața locului sunt echipe tehnice ale TCE.

Reamintim că biletele pentru transportul în comun s-au scumpit la 1 octombrie! Cei care doresc să meargă cu transportul public din Ploiești plătesc 2,5 lei pentru un bilet de o călătorie și șase lei pentru un abonament de o zi pe toate traseele. Decizia a fost adoptată joi, 27 septembrie 2018, de consilierii locali la propunerea TCE.