Reportaj Euronews: România, o nouă poartă către raiul şi iadul imigranţilor

Proteste în Polonia: 300 de persoane au scandat ''NU'' imigranților
Proteste în Polonia: 300 de persoane au scandat ''NU'' imigranților

România, deşi nu face parte din zona Schengen, a demonstrat că vrea să asigure securitatea frontierei exterioare a Europei şi că supraveghează îndeaproape ţărmul Mării Negre, scrie euronews, în versiunea online. Garda de Coastă are misiunea dificilă de a-i detecta pe imigranţii care fug, de conflictul din Siria, şi tranzitează teritoriul României, visând, însă, să se ajungă în vestul Europei. România se confruntă cu un nou fenomen: ambarcaţiuni de dimensiuni mici pline cu refugiaţi vin din Turcia şi se îndreaptă către Europa de vest, arată Euronews într-un reportaj special realizat în România, citat de Adevărul. 
România se confruntă cu un nou fenomen: ambarcaţiuni de dimensiuni mici pline cu refugiaţi vin din Turcia şi se îndreaptă către Europa de vest, arată Euronews într-un reportaj special realizat în România. Pentru moment, numărul acestor imigranţi făra acte este încă scăzut, mult mai mic decât în apele Mediteranei. Dar, se află în creştere.

Citeste mai mult: adev.ro/nmlrl6
România, deşi nu face parte din zona Shengen, a demonstrat că vrea să asigure securitatea frontierei exterioare a Europei şi că supraveghează îndeaproape ţărmul Mării Negre, scrie euronews, în versiunea online. Garda de Coastă are misiunea dificilă de a-i detecta pe imigranţii care fug de conflictul din Siria şi tranzitează teritoriul României, visând însă să se ajungă în vestul Europei.

Citeste mai mult: adev.ro/nmlrl6