Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răsturnare de situaţie: ce s-a întâmplat cu românca simpatizantă Stat Islamic expulzată din Italia

Friday, 21 August 2015, 22:44 Sursă: REALITATEA.NET

Diana Ramona Medan este originară din Satu Mare. Pagina sa de Facebook este pe numele Diana Kauther. Nu are nicio poză personală. Doar foarte multe mesaje în engleză şi în arabă. Unele, edificatoare pentru orientarea sa pro islamistă.

Din pagina sa de profil reiese că, în urmă cu un an, a vizitat Marea Moschee din Paris şi mai multe muzee.

Pe Facebook este înscrisă în mai multe grupuri precum Islamul-religia omenirii, Convertirea la islam şi multe altele.

În 25 ianuarie 2014 a postat un link despre cum organizaţia teroristă Statul Islamic a pus stăpânire pe nordul oraşului sirian Raqqa. Între timp, acest oraş a devenit cartierul general al organizaţiei. Printre prietenii femeii de pe acest site de socializare se numără nu doar arabi, ci şi români, scrie ştiri.tvr.ro.

Purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava: "SRI, în calitate de autoritate naţională în domeniul prevenirii şi combaterii terorismului a adoptat măsuri specifice corespunzătoare de monitorizare şi a semnalat acest caz serviciului partener în anul 2014. Pot să vă spun că, în prezent, SRI desfăşoară, în cooperare cu structurile din cadrul Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului, măsuri de prevenire a tuturor riscurilor teroriste la adresa securităţii naţionale".

Românca acuzată de legături cu Statul Islamic, expulzată în România. Cine este femeia

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL