"Voi continua să fiu coşmarul lor". Rareş Bogdan, nemilos cu pesedistul care a făcut jocul Moscovei

Wednesday, 28 November 2018, 17:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Realizatorul TV Rareş Bogdan l-a taxat dur pe fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor după ce acesta l-a criticat pentru decizia de a sta cu spatele la Jandarmerie de 1 Decembrie. Fifor l-a acuzat voalat pe Rareş Bogdan că face jocurile altor ţări. "Tac şi privesc prostia ajunsă la putere în ţara pe care o iubesc", a reacţionat Rareş Bogdan.

Mihai Fifor a rămas celebru după gafa uriaşă din timpul mandatului de ministru al Apărării când a spus că la baza de la Deveselu sunt "rachete balistice".

Declaraţia sa a dat apă la moară Rusiei, mai mulţi oficiali ruşi acuzându-l pe Fifor că a „scăpat porumbelul" şi că ar fi recunoscut existenţa rachetelor balistice pe care liderii NATO le-au negat întodeauna.

"Va intreb domnule Fifor, ....reproducerea - din pozitia de Ministru al Apararii, a mesajului Moscovei cum ca am avea rachete ofensive la Deveselu este razboi hibrid sau cretinism? As inclina spre ultima", l-a taxat Rareş Bogdan pe Mihai Fifor.

Anterior, fostul ministru al Apărării a lansat un atac direct la adresa jurnalistului Realitatea TV acuzându-l de "manipularea grosolană ce ține de tehnici extrem de subtile ale războiului hibrid".

„Urmăream oripilat aseară cum, la un post național de televiziune, un "mare" jurnalist român în viață își vărsa frustrările și dezaproba profund organizarea paradei militare de 1 decembrie. Cu subiect și predicat, domnul cu pricina consideră că fiind perfect antagonice paradă militară și condiția de țara democratică a României. Evident, extrem de potrivit i se părea, în schimb, jurnalistului gestul de a te întoarce cu spatele la jandarmi, la aceeași paradă militară, precum și necesitatea unui protest taman de Ziua Națională în An Centenar", a scris oficialul PSD pe Facebook.

În replică, Rareş Bogdan remarcă "prostia ajunsa la putere în ţara pe care o iubesc" şi promite că va rămâne "coşmarul" pesediştilor.

"Dupa ce au fost nevoiti sa isi intrerupa petrecerea deoarece am reaparut pe Post de la 21.00 si voi continua sa fiu cosmarul lor, au inceput sa ma faca "spion" si "tradator de neam si tara", ... e tare asta, pana acum eram acuzat ca sunt prea patriot, chiar nationalist. Ce sa mai zic...? Tac si privesc prostia ajunsa la putere in tara pe care o iubesc", a reacţionat Rareş Bogdan.Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA