Liderii PSD sar în apărarea lui Șerban Nicolae: "Salvatoarea Cosette nu știe..."

Thursday, 07 December 2017, 12:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Sunteți atât de proastă, este incredibil ce spuneți", i-a spus Șerban Nicolae deputatei Cosette Chichirau după ce aceasta l-a filmat în mod insistent și l-a făcut "penal" și "șofer al grupului infracțional organizat". "Penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită" sau "Am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal", a mai spus Nicolae.

Președintele executiv al PSD Dan Bădălău spune că USR trebuie sancționat pentru reacția din plen, când au încercat blocarea lucrărilor, prin folosirea portavocei, dar nu și colegul său, Șerban Nicolae, pentru invectivele aduse unei colege de la USR.

”Mi-e greu să judec  un coleg, dar cred că ceea ce s-a întâmplat ieri la Camera Deputaților nu face cinste parlamentarilor USR, modul în care s-au conportat. Un parlamentar trebuie să aibă decență, sunt trimiși în Parlament pentru a respecta procedurile parlamentare”, a spus Bădălău.

El a precizat că Șerban Nicolae nu ar fi trebuit să nu îi dea replica aceea colegei sale, dar, ”până la urmă fiecare este liber să facă ce vrea cu viața lui”.

Întrebat dacă Nicolae ar trebui să își ceară scuze, Bădălău a spus: ”Întrebați-l pe dânsul, nici măcar nu știu ce replică i-a dat”. Liderul PSD crede că "se construiește o extremă dreaptă în România", el afirmând că majoritatea parlamentară s-a comportat corect, miercuri, prin votul dat pe cele peste 700 de amendamente, la proiectul legii răspunderii magistraților.

Şerban Nicolae, mostra de ,,calitate'' a actualei puteri

Un alt parlamentar PSD, Liviu Pleșoianu reia pe pagina sa de Facebook un atac la adresa victimei din incidentul verbal de ieri din Camera Deputaților: "Doamna Chichi-RĂU vrea să ne salveze de... taxele mici...Salvatoarea COSETTE nu știe sigur, dar nici nu exclude..."

Dialogul de ieri din Parlament

Cosette Chichirău: Eu voi fi omul cel mai urât de PSD-ALDE. Deja eram inamicul nr 1. Cei care fură sunt prezenţi în Parlament.

Şerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită.

Cosette Chichirău: Sunt Cosette Chichirău, depuată USR de Iaşi.

Şerban Nicolae: Nu s-ar spune. V-aţi luat leafa azi? Aia mărită? Îşi ia leafa ... aşa... aia-i bună, aşa mărită de Guvernul PSD. Nu vă e ruşine să încasaţi bani nemunciţi?

Cosette Chichirău: Cum adică nemunciţi?

Şerban Nicolae: Nu hliziți fasolea așa la mine! Aveţi mancarea între dinţi! Mancarea aia de deputat.

Cosette Chichirău: Domnul Serban Nicolae insultă tot poproul român şi fură.

Şerban Nicolae: Eu n-am furat nimic. Nu fiţi nesimiţită. De ce nu faceţi o plângere penală? Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. Căutați un coleg care a terminat două clase și să vă scrie o plângere penală la adresa mea, daca eu am furat.

Şerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă! E incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer.

Cosette Chichirău: Avem poze

Şerban Nicolae: Aveţi poze? CV e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal. Acum ce să facem?


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ