Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Protest de amploare! Ce se întâmplă cu Centura Aradului

Saturday, 18 January 2020, 19:25 Sursă: realitatedearad.net


Drumul, care duce către Nădlac, cel mai mare punct de trecere a frontierei din vestul țării, este foarte circulat, astfel că au parte numai de zgomote, poluare și accidente.

Protestul de duminică, 19 ianuarie, este autorizat și începe de la ora 15.00. Locul de întâlnire al arădenilor este la intersecția străzilor Dunării și Ștefan Tenețchi (centură).

Organizatorii au anunțat că participanții au fost rugați să poarte veste reflectorizante, pentru că protestul va avea loc pe partea carosabilă.

Ascultă AICI ce schimbări doresc arădenii

Ce spune inițiatorul protestului, Flavius Dumitraș: „ca urmare a indiferenței cu care suntem tratați de către autorități, noi, locuitorii cartierului Gai, vom ieși din nou în strada pentru a le cere factorilor determinanți de la nivelul local cât și celor de la nivelul național, rezolvarea cât mai urgentă a problemei principale a zonei, centura rutieră. Sau mai bine spus, demararea procedurilor pentru proiectarea și executarea inelului de centură care deocamdată nu există decât prin articole de presă și în imaginația unora! Concret, nu s-a mișcat nici un deget pentru a transforma aceste zvonuri în realitate”.

Mai multe detalii pe realitateadearad.net!


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL