Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Protest artistic în faţa teatrului Notarra, din lipsă de sediu

Tuesday, 02 February 2016, 22:43 Sursă: REALITATEA.NET

Întrucât nu-şi mai poate primi publicul între pereţii sediului său din Bulevardul Magheru, Teatrul Nottara i-a aşteptat, marţi, începând cu ora 19.00, pe oameni, în stradă, în faţa acestei cădiri cu bulină, scrie Mediafax.ro. 

De altfel, Marinela Ţepuş, managerul Nottara, şi actori ai acestui teatru au împărţit trecătorilor "buline" de pus în piept, inscripţionate cu mesajul "Teatrul Nottara - Risc de excelenţă".

Totodată, timp de o jumătate de oră, publicul a putut să asiste la o reprezentaţie inedită a "Umor, amor, fior de dor... în Bucureşti", privind de pe trotuarul din faţa teatrului, prin uşile de sticlă ale clădirii, secvenţe din spectacol.

"Jucăm doar o jumătate de oră şi pentru un public aflat în stradă. Este o formă de protest să spunem artistic, în care nu ne luptăm, dar încercăm să atragem atenţia autorităţilor că este timpul să facă modificările acelei legi buclucaşe, care ne-a scos în stradă, modificări necesare, astfel încât să se poată purcede la consolidări. Atâta vreme cât Primăria nu are pârghii de a convinge proprietarii sau de a face ceva pentru proprietari ca să se poată consolida aceste imobile, nu are ce face. Legea a aruncat practic această povară în curtea Primăriei, iar Primăria s-a văzut cu un sfert din Bucureşti în braţe, fără să ştie ce să facă", a spus Marinela Ţepuş.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL