Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Producția Disney "Tomorrowland" conduce topul încasărilor în cinematografele nord-americane

Monday, 25 May 2015, 11:10 Sursă: REALITATEA.NET

Personajul lui George Clooney, Frank Walter, este un om de știință care încearcă alături de o adolescentă curioasă și cu înclinații spre știință, interpretată de Brit Robertson, să se întoarcă într-un univers foarte avansat din punct de vedere tehnologic, denumit Tomorrowland, care însă există doar în memoria colectivă a celor doi. Când era copil, Frank Walter fusese alungat din Tomorrowland ca urmare a experimentelor pe care le realizase. Aventurile prin care trec cei doi au ca scop final salvarea Pământului. Regia filmului este semnată de Brad Bird, care a regizat și 'Mission Impossible Ghost Protocol' (2011).

Responsabilii studiourilor Disney se așteaptă ca în cele patru zile de la lansare 'Tomorrowland' să reușească să depășească 40,7 de milioane de dolari, beneficiind de proiecția în 3.972 de săli de cinema.

Comedia 'Pitch Perfect 2', regizată de Elizabeth Banks, despre aventurile unui grup de femei care cântă într-un cor al unei universități americane, este pe locul doi în topul încasărilor cu 30,2 milioane de dolari, ajungând la un total de 125,5 milioane de dolari în cele două săptămâni de la lansare, potrivit agerpres.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL