Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Principesa Maria se va muta definitiv în România

Wednesday, 07 January 2015, 15:26 Sursă: REALITATEA.NET

Anunţul a fost publicat, miercuri, pe blogul şi pe pagina de Facebook ale Casei Regale a României.

Potrivit informaţiilor MEDIAFAX, principesa Maria va participa pe 18 ianuarie la evenimentele organizate la Bucureşti cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la întoarcerea primului membru al Familiei Regale (principesa moştenitoare Margareta) în România. Pe 18 ianuarie 1990, păşea pe pământ românesc primul membru al Familiei Regale după o întrerupere de 42 de ani.

Începând din 18 ianuarie, principesa Maria va rămâne în România şi va locui la Bucureşti, urmând ca aceasta să preia o parte dintre însărcinările Casei Regale, potrivit informaţiilor MEDIAFAX.

Principesa Maria a României s-a născut în exil, la Copenhaga, pe 13 iulie 1964. Principesa Maria a venit pe lume în lipsa tatălui său, care desfăşura activităţi profesionale la New York Stock Exchange. Regele Mihai a fost informat prin telefon că a devenit, pentru a cincea oară, tată. Cea mai tânără dintre principesele României a fost botezată în credinţa ortodoxă, iar naşa de botez a fost principesa moştenitoare Margareta, sora ei, conform site-ului Familiei Regale a României.

Principesa Maria a locuit şi studiat în Elveţia, apoi a petrecut cea mai mare parte a vieţii în Statele Unite ale Americii. Acolo a făcut studii de puericultură şi a lucrat, pentru o vreme, în domeniul îngrijirii copiilor.

A lucrat la New York, în relaţii publice, pentru mai multe companii private. În prezent, locuieşte în statul New Mexico şi activează în domeniul consultanţei private.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL