Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primele declarații ale suspectului de la Caracal: ”Oasele erau de la...”

Friday, 26 July 2019, 16:16 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul din Caracal, se află, la ora transmiterii știrii, la audieri și nu recunoaște nicio faptă.

Alexandra, fata de 15 ani, dispărută în urmă cu o zi în Olt și despre care se crede că a fost ucisă și arsă de către Gheorge Dincă, de 57 de ani, a apucat să sune la 112, spunând că este într-o casă aproape părărsită.

Serviciul Român de Telecomunicații a furnizat primele date legate de fata de 15 ani din Olt, despre care se presupune că a fost ucisă și arsă. Victima a apucat să sune de 3 ori la 112 și a oferit ce detalii, dar locul a fost găsit doar după 19 ore. STS susține că nu identifică locul telefonului.

"Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service", ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliției.

Conform oficialilor IGPR, STS a transmis însă trei locații eronate, iar echipajele au reușit să ajungă la imobilul în care era victima abia după câteva ore.

Principalul suspect se numește Gheorge Dincă, are 57 de ani și este tată a 3 copii. Fiica omului trăiește în Timișoara, iar băieții sunt plecați la muncă în străinătate.

Fetele dispărute din Caracal: Filmul HORROR al odioaselor crime

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL