Primarul și secretarul din Agigea, trimiși în judecată pentru abuz în serviciu

primar agigea
primar agigea

Primarul și secretarul comunei Agigea, județul Constanța, au fost trimiși în judecată de procurorii anticorupție, în stare de libertate, pentru abuz în serviciu. Dosarul va fi dezbătut de magistrații de la Tribunalul Constanța, relatează realitateadeconstanta.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Ion Iliescu, 'încătușat' de autorități! NU mai are scăpare...

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Generalul (r) D. Dumbravă își negocia influneța (sursă foto: Luju.ro)
Noi dezvăluiri despre generalul Dumbravă. Un om de afaceri dezvăluie un război al serviciilor, în jurul unei importante bănci din Ungaria
Noi dezvăluiri bombă despre fostul general SRI Dumitru Dumbravă, unul dinte personajele cheie ale Statului Paralel, alături de generalul Florian Coldea. După ce dezvăluire făcute în exclusivitate pentru Anca Alexandrescu de către omul de afaceri Cătălin Hideg, apar noi probe că generalul în rezervă a mai fost implicat în acțiuni similare împotriva altor oameni de afaceri români. Aurel Săvulescu a relatat, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, cum a fost abordat de către generalul Dumbravă, încă din 2014, când acesta era încă activ și cum a apelat la ajutorul "altui serviciu profesionist" al statului pentru a-și face dreptate.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, raportează îmbunătățiri semnificative în sistemul de termoficare al Bucureștiului: „Iarna asta a fost mai bine. Un apartament nu avea, 99 aveau”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, raportează îmbunătățiri semnificative în sistemul de termoficare al Bucureștiului: „Iarna asta a fost mai bine. Un apartament nu avea, 99 aveau”
Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a oferit joi seară, într-o intervenție telefonică în cadrul unui post TV, detalii încurajatoare despre stadiul modernizării rețelei de termoficare a orașului. Acesta a declarat că, în ciuda provocărilor, au fost înregistrate progrese semnificative în ultimii ani.

Caracatița baronului Ionel Arsene
Caracatița baronului Ionel Arsene. Manevrele smecherilor care au scăpat de pușcărie folosind boli închipuite
Ionel Arsene fostul președinte al Consiliului Județean Neamț, aflat în Italia din momentul în care a primit condamnarea cu executare, s-a făcut remarcat de-a lungul carierei prin numeroase scandaluri.

Programul magazinelor de Paște 2024
Programul magazinelor de Paște 2024. Când mai putem face cumpărături în preajma sărbătorilor
În preajma sărbătorilor de Paște 2024, majoritatea magazinelor vor reduce programul de lucru pentru a permite angajaților să se bucure de timp liber alături de familie și prieteni. Astfel, clienții sunt încurajați să își facă cumpărăturile necesare înainte de închiderea magazinelor, pentru a se asigura că au tot ce le trebuie pentru sărbători.

Social

Marcel Boloș în timpul ședinței de guvern (Inquam Photos/George Călin)
Boloş: Ministerul Finanţelor s-a asigurat că toţi cei 4,74 milioane pensionari îşi vor primi banii înainte de Paşte
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, anunţă că instituţia a realizat toate procedurile necesare pentru ca toţi pensionarii să îşi primească banii în avans, înainte de Paşte. ”De vineri, structurile judeţene ale Casei Naţionale de Pensii Publice şi Poşta Română pot face demersurile pentru ca banii să ajungă către oameni”, arată el.

Un milionar a devenit om al străzii ca să demonstreze că poate ajunge bogat într-un an
Un milionar a devenit om al străzii ca să demonstreze că poate ajunge bogat pornind de la 0. Cum a mers planul
Un milionar a decis să renunțe pentru un an la banii săi și viața de lux, ca parte a unui experiment social neobișnuit. Bărbatul a dorit să demonstreze că oricine, cu puțină pricepere și spirit antreprenorial, poate să se îmbogățească, indiferent de pătura socială din care provine.

Laurent Cantet a murit.
O legendă a cinematografiei mondiale s-a stins din viață. Laurent Cantet a murit la 63 de ani
Lumea cinematografiei a pierdut unul dintre cei mai respectați și talentați regizori ai săi, Laurent Cantet, care a murit la vârsta de 63 de ani. Vestea tristă a fost confirmată de agentul său, Isabelle de la Patellière, care a declarat că regizorul a decedat la Paris, în urma unei boli. Laurent Cantet, cunoscut pentru abordările sale cinematografice profund umaniste și pentru conștiința socială puternică, a lăsat în urma sa un portofoliu impresionant de lucrări care au influențat profund industria filmului.

"Noul Bivolaru", cunoscut pentru aparițiile în emisiuni despre horoscop, acuzat de trafic de persoane și viol. Profesorul de yoga exploata sexual victimele si le filma
"Noul Bivolaru", cunoscut pentru aparițiile în emisiuni despre horoscop, acuzat de trafic de persoane și viol. Profesorul de yoga exploata sexual victimele si le filma
 Un instructor de yoga din Capitală, discipol al lui Gregorian Bivolaru, a fost ridicat de mascați. Bărbatul care se dădea drept ”maestru spiritual” este suspectat de viol și trafic de persoane. Ar fi obținut 1,4 milioane lei după ce a forțat mai multe tinere să facă videochat. Bărbatul este cunoscut publicului pentru aparițiile sale în cadrul emisiunilor de horoscop și de „evoluție spirituală”. Nu de puține ori, chiar în discursurile sale, Eugen Mârț vorbea despre energia sexuală.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Lipsită de resurse, armata ucraineană a pierdut mai multe pozitii strategice
Ajutorul militar american nu va face posibilă o ofensivă rapidă a Ucrainei - OFICIAL
Reluarea ajutorului militar american către Ucraina va permite armatei acestei ţări să reia iniţiativa împotriva Rusiei, dar pregătirea unei contraofensive va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american.

Horoscopul dragostei, săptămâna 29 aprilie - 5 mai.
Horoscopul dragostei, săptămâna 29 aprilie - 5 mai. Teste pe harta astrală. Îndrăgostiții vor ajunge să se întrebe dacă au fost făcuți pentru a fi împreună
Săptămâna viitoare debutează cu intrarea lui Venus în Taur, ceea ce înseamnă că planeta iubirii va avea un cuvânt greu de spus încă din prima zi a horoscopului intervalului 29 aprilie - 5 mai. Venus îi va ajuta pe îndrăgostiți să își dea seama dacă sunt făcuți unul pentru celălalt și dacă iubirea lor se poate impregna de stabilitatea de care au nevoie pentru a se gândi cu încredere la viitor.

Povestea lui Tammy a stârnit controverse (sursă: Instagram)
Schimbare absolut incredibilă. Cum a putut să slăbească o vedetă aproape 200 de kilograme - FOTO
Fanii unei vedete reality TV din Marea Britanie sunt absolut uimiți de schimbare în bine pe care a făcut-o favorita lor. Amy Slayton a reușit să slăbească aproape 200 de kilograme. 

Familia Morega
„Mi-e atât de dor” – Strigătul de durere al unui tată la o lună de la tragedia care i-a luat fiica
La o lună de la tragedia care a zguduit comunitatea din Timișoara, durerea în familia Morega este la fel de proaspătă ca în ziua în care Andreea, o tânără studentă la Medicină, a fost brutal ucisă de Mirel Dragomir.



Vezi emisiunile Realitatea Plus