Un fost oficial britanic şi-a reparat dantura la Piteşti. Cât l-a costat şi de ce a ales România

Wednesday, 14 January 2015, 12:53 Sursă: REALITATEA TV

Gary Millar a străbătut aproape 3.000 de kilometri, până la o clinică din Piteşti, pentru a avea o dantură perfectă pe bani puţini.

Millar povesteşte: "M-am gândit că nu am fost niciodată în România, că nici nu ştiam la ce să mă aştept şi am venit. Şi a fost frumos, prietenos, dar cel mai important, serviciile stomatologilor sunt excepţionale. În prima zi, şase medici au lucrat la dantura mea. Şase oameni? În UK ar fi fost doar doi".

Medicul stomatolog a avut mult de lucru la dantura lui Millar, dar a reuşit să îi salveze toţi dinţii şi apoi i-a îmbrăcat integral în ceramică.

Mihai Dascalu, medic dentist: Dacă nu mi-ar fi zis că e primar în Liverpool credeam că e un om de rând la fel ca şi mine. Deci nu e cu nimic diferit faţă de noi".

Britanicul a fost exterm de încântat când şi-a văzut dantura perfectă. Are acum un zâmbet de milioane şi a rămas şi cu bani în buzunar.

Gary Millar a îndeplinit funcţia de Lord Mayor al oraşului Liverpool, o poziţie onorifică, care diferă de cea a primarului ales în mod direct prin votul cetăţeanului.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL