Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primarul Bacăului trece la Pro România, pentru un nou mandat

Tuesday, 03 December 2019, 14:59 Sursă: realitatea.net

 

Cosmin Necula, exclus din PSD de o lună, a fost asigurat de Victor Ponta că va fi susținut la alegerile locale din anul viitor pentru un nou mandat de primar la Bacău, în perioada 2020-2024.

Primarul de Bacău spune însă că „decizia de a merge la Pro România a venit natural”,  pentru că „este singurul partid veritabil de stânga”. 

„Pro România este singura construcţie politică ce gândeşte într-o manieră de stânga modernă, pro-europeană, cu semnificative influenţe din zona de centru. Îmi doresc ca Municipiul Bacău să se curăţe administrativ şi politic. Voi rămâne un om de stânga şi voi lupta împreună cu partenerii politici pentru apărarea interesului locuitorilor”, a declarat Cosmin Necula, potrivit unui comunicat al Pro România.

El a precizat că, de îndată ce va primi documentele privind excluderea din PSD, va semna adeziunea la Pro România.

După 19 ani în PSD, Cosmin Necula a fost exclus pe 12 noiembrie după ce a postat un mesaj pe Facebook în care o critica pe Viorica Dăncilă, candidatul pentru Cotroceni al partidului. El spunea atunci că în campanie multor PSD-iști „le-a fost rușine să tragă pentru Dăncilă”. 

Înainte de începerea campaniei electoralepentru alegerile prezidențiale, PSD i-a retras sprijinul politic în septembrie după ce Necula a criticat din nou Guvernul Dăncilă.

Sursă Foto: Facebook/Victor Ponta


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL