Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PREŢUL BRADULUI DE CRĂCIUN: Oferta în pieţele bucureştene este variată

Monday, 22 December 2014, 18:12 Sursă: REALITATEA.NET

Comercianţii spun că deşi au adus atât brazi autohtoni, cât şi argintii, din Danemarca, iar preţurile nu diferă de cele din anii trecuţi, numărul clienţilor a scăzut. Mulţi clienţi vin şi par interesaţi de oferta de brazi, însă în final aleg să ia doar o creangă sau o coroniţă, scrie Mediafax.ro.

Majoritatea celor care aleg să cumpere un brad îi caută pe cei cu preţuri între 30 şi 70 de lei, deşi aceştia au puţine crengi.

În Piaţa Obor, din sectorul 2 al Capitalei, preţul unui brad românesc porneşte de la 30 de lei şi ajunge până la 70 de lei, în timp de pomii de Crăciun aduşi din alte ţări se vând cu preţuri care variază între 70 şi 150 de lei, comercianţii încercând să-şi convingă clienţii că brazii cei mai buni sunt cei bogaţi în crengi, dar care au şi cel mai mare preţ.

Dacă nu se hotărăsc să cumpere un brad tăiat, clienţii găsesc în piaţă brazi în ghiveci, care costă 120 de lei bucata, crengi de brad, de toate mărimile, coroniţe simple, cu globuri, conuri sau lumânări şi brăduţi din plastic de culori diferite, care pot fi daţi inclusiv cu un spray special, cu miros de brad.

O crenguţă de brad se vinde la Piaţa Obor cu patru lei, o coroniţă cu cinci lei, iar un brad din plastic se vinde la preţuri între 35 şi 50 de lei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL