Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD se joacă de-a remanierea. Premierul infirmă: evaluarea Guvernului în ianuarie, deocamdată e bine

Monday, 27 November 2017, 14:44 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai Tudose a venit la ședința de luni a grupului deputaților PSD și a fost întrebat despre informația lansată de colegul său de partid. "Vă spun direct: Nu, nu vor fi remanieri. Nu sunt remanieri", a afirmat premierul.

Întrebat dacă, totuși, se va face o evaluare, șeful Executivului a adăugat: " Evaluarea se face și pe baza la ceea ce am văzut eu că se întâmplă. Deocamdată este bine. Vom face o analiză în ianuarie".

Declarațiile lui Mihai Tudose vin după ce președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, într-o conferință de presă desfășurată la Giurgiu, că până în luna februarie a anului 2018 va fi remaniat ministrul Sănătății, Florian Bodog. El a spus și cine va fi noul ministru al Sănătății și a nominalizat-o pe Elena Dinu, deputat PSD. 

Cred că până în februarie o să o vedeți pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sănătății. Pentru anul viitor, pe primul loc să știți că va fi pentru noi Sănătatea, pentru asta, dacă avem infrastuctură. PNDL III lucrăm la în momentul ăsta și începe cu Sănătate, Educație și infrastuctură pe ultimul loc, pentru că știți că avem spitale regionale și spitalul republican, dar nu trebuie să le neglijăm nici pe cele pe care le avem”, a spus Niculae Bădălău. Elena Dinu este în prezent deputat PSD, dar în trecut a fost manager la spitalul Spitalul Județean de Urgentă Giurgiu, dar și la Spitalul Județean de Urgentă Călărași, scrie stiripesurse.ro.

Elena Dinu este deputat PSD si a fost managerul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu si al Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi, dar si al Serviciului Judetean de Ambulanta Giurgiu, arata Digi 24.

Premierul Tudose a negat, ulterior, varianta remanierii. ”Am spus-o mai devreme că nu. Nu vorbim acum de remanieri.", a declarat Mihai Tudose.

Premierul a exclus şi zvonul potrivit căruia unul dintre miniştrii care s-ar afla pe lista viitorilor remaniaţi ar fi chiar ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

După intervenția premierului, și Bădălău și-a schimbat declarația. ”La conferință a fost o întrebare, doamna doctor deputată era lângî mine. A întrebat cineva dacă ea e bună de ministru....Am spus că da”, a explicat Bădălău. Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL