Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Polițist din București împușcat într-o pădure din Argeș. Se află în stare gravă

Tuesday, 30 July 2019, 08:36 Sursă: REALITATEA.NET

Un polițist de 28 de ani din București, aflat în concediu, a fost împușcat într-o pădure din Argeș și transportat în stare gravă într-un spital din Capitală.

În urma operației de urgență. polițistului i-a fost scos un rinichi și splina, informează Realitatea TV.

Potrivit Realitatea de Arges, polițistul din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București  se afla în noaptea de luni spre marți în pădurea familiei sale din Mușătești.

Acesta era însoțit de încă o persoană. Din primele informații, se pare că aceștia se aflau în pădurea de la Mușătești, cu scopul de o păzi. La un moment dat, s-a auzit o împușcătură, iar polițistul a fost rănit grav.

Poliția Română a venit cu precizări după informațiile furnizate de Realitatea TV:

"În cursul acestei nopți, polițiștii argeșeni au fost sesizați de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeș, cu privire la faptul că, la secția Urgențe a acestei unități medicale, a fost prezentat un barbat de 28 de ani din Mușătești, cu plăgi împușcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare.

Din primele verificări a rezultat că fapta s-a săvârșit pe raza localității Mușătești, într-o zonă împădurită.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

De asemenea, menționăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă", spune comunicatul oficial al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL