Planta care poate vindeca orice boală. E ușor s-o folosești

Saturday, 10 December 2016, 11:39 Sursă: REALITATEA.NET

Aloe-vera, deși mai rar folosită la noi în țară, este una dintre plantele care pot fi introduse în tratamente naturiste pentru aproape orice boală, susțin unii specialiști în medicină alternativă.

Adaugă părerea ta

Gelul proaspăt de aloe-vera este, poate, una dintre cele mai bune loțiuni naturale pentru piele și păr. În plus, o anumită parte a frunzelor acestei plante sunt un laxativ puternic și, totodată, sănătos.

Aloe-vera ajută, printre altele, și la întărirea sistemului imunitar, la reducerea inflamațiilor, la uciderea unor bacterii și virusuri, precum și la sănătatea celulelor. 

În plus, aloe-vera poate scădea nivelul colesterolului, poate oxigena sângele, ameliora durerile de oase și mușchi, poate proteja rinichii, alcaliniza corpul, controla tensiunea arterială și accelera procesul de vindecare, scrie cancerdefeated.com.

Aceasta plantă conține substanțe care pot contribui la prevenirea și chiar amelioararea unui număr foarte mare de afecțiuni, conținând vitamine și minerale esențiale, proteine, polizaharide, enzime și aminoacizi.