Piedone: Dacă în Colectiv erau și copiii mei, aș fi spus la fel, că nu am greșit

Monday, 25 November 2019, 22:37, Sursă: Realitatea.NET

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat, luni seara, in fata instantei, in dosarul Colectiv, ca, daca in seara incendiului, in club ar fi fost copiii sai, ar fi spus la fel ca si acum, si anume ca nu a gresit.

Adaugă părerea ta

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, pentru care reprezentantul Ministerului Public a cerut pedeapsa orientata spre maximum, in dosarul Colectiv, in care este acuzat de abuz in serviciu, a declarat, luni seara, in fata instantei, ca se considera nevinovat.

"In educatia pe care am primit-o am invatat sa spun adevarul, sa nu mint si sa recunosc unde am gresit. Am spus adevarul si nu am ce sa recunosc pentru ca, in situatia de fata, nu am gresit cu nimic. Daca in seara aceea, in club erau si copiii mei, la fel v-as fi spus, ca nu am gresit. Daca cineva ma considera vinovat, sa ii considere si pe cei peste 300 de primari care au semnat la fel ca mine", a spus fostul primar al Sectorului 4, citat de ziare.com.

Comentarii Existente
2019-11-25 23:11:04
eiiiii

burn mofo

2019-11-26 05:42:04
Gelonzo

Asta echivalează cu jurământul bäiețașului de cartier: nu-s eu ăla, să moară copiii mei! Dacă iei un șef de sală de la restaurant care dă din coate prin politică, cu studii tardive și îl faci șef de sector, asta se întâmplă. Räspund și eu ca din cartier: fi-ți-ar sămânța a dracu' !

2019-11-26 07:00:09
Rusine!

Ce sa mai si zici... bai impostorule!

2019-11-26 09:30:24
Iar DNA fac istorie sau hastagii o indemnă,irezistibil ?

DNA e format din procurori ,creați la scolile SRI,care au primit gradul de invățâmânt superior.Asa ca nu e de mirare,ca e infractiune de abuz-noțiune dragă si presedinelui meu-orice acțiune sau inacțiune a unui funcționar public,numit sau ales de PSD.Faptul că un primar a semant un dosar,care nu avea avizul ISU,dl Piedone , e de vină ca s-a pus foc la Colectiv .sa dea jos guvernul.Infracțiunea de rezultat trebuie sa aibă cuaza directă/nu mediață sau inventată ,cu atât mai mult întâmplătoare /un fapt ,.cotat de lege ca infracțiune.Vai ,domnilor ,dacă v-am pus mintea la chin ,imi cer scuze.Plec din România ,gena noastră se găseste la alti oameni ,măcar cu judecată ,dacă nu cu carte.

2019-11-26 10:24:02
johnneil

Ce usor este de a face declaratii total penibile. Nu cumva asta este ala care si-a pus copii sa declare ca sunt Eroi ai Revolutiei din 1989? Si asta cand pe-atunci aceia erau minori. Doar pentru a fi scutiti de taxe si impozite.

2019-11-26 13:25:51
Vasilache

Porc ordinar și nenorocit! Bine că erai mai preocupat să treci banii oamenilor!

Alte articole din: SOCIAL