Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Peste 10 focare active de coronavirus în județul Buzău, cu infectări la DSP, Poliție și în centre pentru copii

Tuesday, 14 July 2020, 16:57 Sursă: realitatea.net

 

Marți au fost raportate  18 cazuri noi de coronavirus, ajungând la un total de 842 de bolnavi, dintre care 540 sunt vindecaţi şi 24 decedaţi.

Focare active de coronavirus în județul Buzău sunt la Centrul rezidenţial pentru recuperarea şi reabilitarea copilului cu tulburări de comportament nr. 5 Beceni, unde sunt 20 persoane confirmate pozitiv Covid-19, la Complexul de servicii pentru copilul cu handicap sever nr. 8 unde, de asemenea, sunt  5 persoane confirmate pozitiv, dar şi la Centrul rezidenţial pentru victimele violenţei în familie Râmnicu Sărat, cu 6 persoane confirmate pozitiv, potrivit sanatateabuzoiana.ro.

Și la Primăria Râmnicu Sărat, unde au fost confirmați pozitiv 3 angajaţi, la Direcţia de Sănătate Publică, unde sunt 14 persoane confirmate pozitive, şi la Centrul de Dializă, unde sunt 7 persoane confirmate pozitiv.

De asemenea, focare active de coronavirus mai sunt la Electrica Furnizare Râmnicu Sărat, cu 3 persoane confirmate pozitiv, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie - 8 persoane confirmate pozitiv, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Buzău - 4 persoane, la ISU Buzău – 3 persoane, dar şi la o societate importantă din Buzău, unde sunt 8 muncitori pozitivi.

Recomandările DSP Buzău, transmise marți de Prefectura Buzău pentru reducerea efectelor epidemiei de COVID sunt:  internarea persoanelor confirmate Covid-19, testarea contacţilor simptomatici, izolarea la domiciliu, împreună cu ceilalţi membri ai familiei care locuiesc la aceeaşi adresă, timp de 14 zile, aplicarea procedurilor de curăţenie şi dezinfecţie terminală, intensificarea măsurilor de curăţenie şi dezinfecţie continue, respectarea măsurilor pentru prevenirea şi limitarea răspândirii Coronavirusului, mai scrie presa locală.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL