Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Peretele unui liceu, dărâmat de furtună, după ce a fost reabilitat cu 2,5 mil. de euro

Thursday, 18 August 2016, 12:45 Sursă: REALITATEA.NET

Dupa ce tencuiala de pe un intreg perete exterior al colegiului s-a prabusit in urma unei vijelii, autoritatile locale cer explicatii constructorului, mai ales ca lucrarile realizate din fonduri europene sunt in desfasurare, iar zidul a fost recent reabilitat.

Termenul de finalizare a lucrarilor este 1 noiembrie 2016, iar investitia ajunge la aproximativ 2,5 milioane de euro si este realizata din fonduri europene, scrie ziare.com.

"Este un contract aflat inca in derulare, finantat prin Programul Operational Regional, care a vizat atat lucrari de reabilitare, cat si de constructie. In urma fenomenelor meteorologice, tencuiala s-a desprins de pe stratul de suport, pe o suprafata de aproximativ 50 de metri patrati. Am dispus formarea unei comisii alcatuita din constructor, diriginte de santier, s-a notificat si proiectantul, care este din Brasov, pentru a stabili cauzele acestui eveniment, pentru ca, desi au fost fenomene meteo deosebite, nu este firesc sa se intample o astfel de desprindere. Remedierile vor fi suportate de constructor, pentru ca lucrarea se afla in garantie, contractual este inca in derulare, pana in luna noiembrie. Apoi, sunt zece ani de garantie", a declarat primarul orasului Bumbesti-Jiu, Constantin Bobaru.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL