Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Patru oameni au fost înjunghiaţi într-o piaţă auto de lângă Cluj-Napoca

Saturday, 23 April 2016, 11:52 Sursă: REALITATEA.NET

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că la locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie pentru aplanarea conflictului şi se efectuează cercetări pentru a stabili cauza care a dus la acest incident.

”În târgul de maşini din comuna Gilău a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia patru persoane au fost rănite şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale. La locul incidentului s-au prezentat mai multe echipaje de poliţie pentru aplanarea conflictului, inclusiv de la Acţiuni Speciale, şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauza care a dus la acest incident”, a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că una dintre persoanele rănite este în stare gravă şi este supusă unei intervenţii chirurgicale.

”Două persoane au provocat un scandal în târgul de maşini, au scos cuţite şi au rănit alte persoane. Este vorba de membri ai unor familii de etnie romă”, au spus sursele citate.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL