Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TRANSELECTRICA, încă o AVARIE DE PROPORŢII în jumătate de Capitală şi o parte din Ilfov

Wednesday, 01 November 2017, 17:11 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 18:00 - Toți consumatorii afectați de avaria produsă în stația Transelectrica au fost realimentați până la ora 17:40, anunță Transelectrica.

Cele mai multe cartiere afectate sunt situate în zonele de nord și nord-est ale Capitalei. Consumatorii afectați sunt cei din Tei, Colentina, Băneasa, Andronache, Pipera, Dorobanți. 

Au rămas fără curent și localitățile Otopeni, Pantelimon și Voluntari, din județul Ilfov.

Și stația de metrou Piața Iancului a fost afectată de pana de curent. Reprezentanții Metrorex susțin că circulația trenurilor se desfășoară, totuși, normal. Turnicheții de la intrarea în stația Pipera au funcționat în timpul penei de curent, însă călătorii au fost nevoiți să folosească lumina telefoanelor mobile pentru a se orienta.

”Au existat probleme cu iluminatul peroanelor în stațiile Piața Iancului și Pipera. Problemele au fost remediate. Circulația trenurilor nu a fost afectată”, precizează Metrorex, într-un comunicat.

De asemenea, la ora 18:00 un singur semafor a rămas nefuncțional la intersecția străzilor Vatra Luminoasă și Mihai Bravu, anunță RATB.

Producția de energie la nivel național în România era la ora 17:09 de 7.287 MW, iar consumul se ridica la 7.778 MW, țara noastră importând în acest moment 506 MW.

”În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. E-Distribuție Muntenia lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol” se arată într-un comunicat E-Distribuție Muntenia.

 

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL