Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O cunoscută jurnalistă renunță la televiziune pentru politică

Wednesday, 04 March 2020, 00:16 Sursă: realitatea.net, facebook

Cunoscuta prezentatoare de televiziune vrea să candideze la primăria orașului Câmpulung Muscel.

Anunțul a fost făcut de jurnalistă pe pagina ei de Facebook:

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel”, a scris Elena Lasconi pe contul ei de Facebook.

Elena Lasconi este al patrulea jurnalist care a optat pentru politică în ultimul an, după Rareș Bogdan, Carmen Avram sau Moise Guran. Rareș Bogdan s-a înscris în PNL, iar Carmen Avram în PSD, ambii fiind aleși anul trecut europarlamentari. Moise Guran s-a înscris în USR, în ianuarie acest an.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-04 08:29:02
Ana Dumitrescu

La nivel național sădesc frica, iar la nivel local au spectacole pe post de campanie electorala. Așa se întâmplă în județul Olt ,com Brancoveni unde în data de 7 martie se tine concursul "Încuratul cailor ".Atunci nu se mai propaga virusul? Pentru fala primarului Ion Cheroiu tot înainte! PSD=Minciuna

Alte articole din: ACTUAL