Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O actriță se plânge: Fiica mea a terminat prima facultatea și nu-și găsește de muncă

Wednesday, 26 March 2014, 13:31 Sursă: REALITATEA.NET

Actrita a declarat la Prima TV ca fiica ei Sonia, desi a terminat prima facultatea, nu-si poate gasi un loc de munca. Anca Sigartau nu se mandreste doar cu aceasta, ea mai avand si un copil olimpic pe tara la design, scrie ziare.com

Actrita s-a aratat foarte numultumita ca paparazzi au surprins-o, zilele trecute, venind incarcata cu sacose de la piata, spunand ca ea nu e o vedeta si nici o mama eroina, asa cum o prezenta tabloidul: "Nu sunt o mama eroina. Mamele eroine sunt femeile cu 10 copii. Eu am trei copii si sunt bucuroasa. Mi i-am dorit foarte mult".

In semn de protest fata de articolul cu pricina, actrita a venit la Prima TV cu mai multe sacose si cu cainele pe care il are de 17 ani, si el imortalizat in ziar. A tinut sa mentioneze ca nu pune foarte mare pret pe imagine, dar a afirmat ca nu i-a placut sa se vada in tabloid incarcata de pungi. In plus, a tinut sa specifice ca nu duce o viata grea.

Anca Sigartau a marturisit ca in prezent este foarte ocupata, avand spectacole aproape in fiecare zi. In plus, lucreaza si la un proiect pentru Disney.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL