Nou termen în procesul fetei paralizate după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în Iași

Tuesday, 14 January 2020, 08:18 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Realitatea.NET

Situație dramatică pentru o tânără paralizată, în urma unui accident produs pe o trecere de pietoni din Iași. Fata aflată într-un scaun cu rotile este târâtă într-un proces care durează deja prea mult. Tânăra nu vorbește, ci doar își mișcă ochii, semn că înțelege ce se întâmplă în jurul ei. Dacă judecătorii nu iau o decizie în câteva luni, acuzațiile aduse șoferului, un inspector de la Garda de Mediu, se prescriu.

Coșmarul familiei a început în anul 2015, când fiica lor, atunci în vârstă de 15 ani, a fost lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni în localitatea Valea Lupului.

În urma accidentului, adolescenta a rămas paralizată.

La patru ani de la producerea accidentului, părinții au încercat să-i înduplece pe magistrați să pronunțe mai repede sentința. Tatăl fetei susține că anul viitor şoferul vinovat, un comisar al Gărzii de Mediu, ar putea scăpa de pedeapsă, deoarece faptele se prescriu dacă nu se ajunge la o sentinţă.

Magistraţii au decis însă admiterea în dosar de noi probe, la solicitarea șoferului care a accidentat-o pe fată. 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 10:37:46
Legislatie penibila si otiritati uscate si corupte !!!

Cum oare poate o legislatie facuta de iubitori de dreptate sa “prescrie” fapte penale !??? Oare citi criminali nu isi savureaza crimele in libertate !? Oareciti altii nu sint incurajati sa faca crime datorita incurajarii legislative !? Otiritatile lipsesc de pe teren, legislatie incurajeaza infractionalitatea, iar multi infeactori fac si aplica “legea” in favoarea si interesele lor in lipsa legislatiei si otoritatilor PLATITE ! Se pregateste un haos social, moral, economic si demografic !!! Domnilor CIORDEI, sa nu aveti parte de nimic din ce ati furat acestei tari si acestui popor !!!

2020-01-14 11:02:58
Daca va taia salariul sau pensia urlati i stantaneu ...

Daca un criminal va umbla printre voi nu va intereseaza !??? Celebrul dezinteres romanesc ...

Alte articole din: SOCIAL