Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi mărturii despre nervii lui Dragnea din Parlament. "Ar fi sărit la gâtul celuilalt"

Wednesday, 31 October 2018, 19:11 Sursă: REALITATEA.NET

Secretarul Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai (USR) a relatat pe pagina sa de Facebook ce s-a petrecut la finalul şedinţei de Birou Permanent între şeful PSD şi chestorul Camerei, Marcel Ciolacu.

"Președintele Dragnea pierde puterea în partid. Disperarea asta am simțit-o astăzi. Certând toți colegii interlocutori din coaliția de guvernare, opoziția și presa", spune Bulai.

Potrivit acestuia, a existat o discuţie tensionată între Dragnea şi Ciolacu. "Am văzut doi oameni care aproape ar sări unul la gâtul celuilalt", spune deputatul USR.

"Ședința de astăzi a Biroului Permanant a fost una cu multă tensiune.

Nu l-am mai văzut niciodată pe președintele Dragnea atât de tulbure, agitat și pus pe ceartă cu absolut toți interlocutorii.

Ca fapt divers, astăzi opoziția a solicitat din nou prezența în Parlament a doamnei prim-ministru Dăncilă, prin instrumentul orei prim-ministrului. A zecea solicitare. Prim-ministrul nu va veni pentru că va fi plecată în Bulgaria și Quatar.

În schimb, președintele Dragnea a solicitat prezența premierului în Parlament pe data de 14 noiembrie. Până acum o protejau de Parlament, acum o invită ei la Parlament. Aparent, DUPĂ ședința CEx a PSD.

Spre finalul ședinței, a intrat în sală deputatul Ciolacu. Cu care președintele Dragnea s-a certat zgomotos preț de mai multe minute, până la ieșirea din sală. Nu am văzut violență fizică. E drept, am văzut doi oameni care aproape ar sări unul la gâtul celuilalt.

Președintele Dragnea pierde puterea în partid. Disperarea asta am simțit-o astăzi. Certând toți colegii interlocutori din coaliția de guvernare, opoziția și presa.

Acest dublu condamnat penal trebuie sa plece din fruntea Parlamentului.

Avem oameni mult mai buni care ar putea să conducă inima democrației din România", a scris Bulia pe Facebook.

Rareş Bogdan, declaraţie-şoc: Dragnea a clacat psihic, e un pericol


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL