Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei. Apel al Poliției pentru depistarea agresorului

Saturday, 06 January 2018, 16:21 Sursă: REALITATEA.NET

300 de poliţişti patrulează străzile din sectorul 6 al Bucureştiului şi împart oamenilor fotografii cu suspectul. Au fost audiati 5 barbati, dar nimeni nu a fost retinut deocamdata.

Realitatea TV a obtinut în exclusivitate imagini surprinse de camerele de supraveghere cu individul care i-a agresat pe cei doi copii. Totul s-a întâmplat în liftul unui bloc din Bucuresti. 

Poliția Română a oferit, sâmbătă, o nouă informație despre cazul de pedofilie dintr-un bloc din cartierul Drumul Taberei.

”Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Sunt efectuate mai multe activități de cercetare și criminalistice. Au fost identificate și alte camere de supraveghere și sunt vizionate imaginile”, scriu polițiștii pe facebook.

Totodată, oamenii legii fac apel la cei care îl recunosc pe agresor să sune imediat la 112 sau să se adreseze celei mai apropriate secții.

Polițiștii au oferit și o nouă imagine cu pedofilul.

Un bărbat care a încercat să agreseze sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, într-un lift al unui bloc din cartieul bucureștean Drumul Taberei.

Acesta este căutat în continuare de poliţiştii din Capitală, au declarat, vineri, reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL