Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi detalii în cazul primarului din Sângeorz Băi care și-a umilit fiica. Minora primește consiliere psihologică

Wednesday, 23 September 2020, 09:49 Sursă: realitatea.net, bistriteanul.ro, gazetadebistrita.ro

În paralel, edilul agresiv este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. 

„La data de 18.09.2020, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, s-a înregistrat în urma preluării de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea efectuării de cercetări penale și a soluționării, dosarul având ca obiect comiterea de către O.T., în cursul lunii ianuarie 2020, în Austria, a unei infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului (fiică în vârstă de 9 ani)”, a anunțat parchetul local, potrivit bistriteanulro..

Anchetatorii s-au autosesizat după ce 2 înregistrări, una video, alta audio, au ajuns în spațiul public. În ambele, tatăl o agresează verbal și emoțional pe fiică, punând-o să stea în genunchi, cu mâinile sus și să promită că nu mai este obraznică.

Pe de altă parte, fosta soție a primarului de Sângeorz Băi va depune o plângere penală pentru a afla cine i-a accesat mijloacele informatice și a trimis mai departe înregistrarea video către presă. Avocatul femeii a acuzat și instituțiile statului, inclusiv Poliția, că ar fi audiat-o pe minoră într-un mod nefiresc, fără prezența cuiva din familie sau a unui apărător, iar întrebările i-ar fi fost induse, potrivit gazetadebistrita.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL