Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul pentru care Melania Trump are mereu ochii mijiţi

Thursday, 27 April 2017, 10:54 Sursă: REALITATEA.NET

Într-una din cărțile sale despre body language, Francesco Di Fant, expert în limbajul trupului, explică: „ochii sunt considerați o poartă către sufletul nostru. Prin urmare, persoanele care au tendința să îi țină aproape închiși tind să fie timizi, meticuloși și secretoși. Din afară par calmi chiar și în situațiile emoționante. Este o  barieră care îți oferă o mare putere de control în fața reacților emoționante, chiar și în prezența unor stimuli care, în mod normal, ar activa corpul într-o manieră defensivă.“

Un alt motiv ar putea fi lumina soarelui. Expertul Francesco Di Fant spune că persoanele cu ochii deschiși la culoare au o toleranță mai scăzută la lumină față de persoanele cu ochi căprui. Din cauză că sunt deranjați de lumină își mijesc ochii pentru a-i proteja, scrie Glamour.ro.

Nu știm cert care este motivul pentru care Melania Trump are ochii mereu mijiți, cert este că odată ce se instalează la Casa Albă, în această vară, ar trebui să-i țină larg deschiși, pentru a inspira pozitivitate.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL