Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Monica Anisie, mesaj de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului: „Astăzi, trebuie să le reamintim în mod special cât de minunați sunt și cât de recunoscători suntem să îi avem”

Friday, 20 November 2020, 12:18 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Monica Anisie: „De Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, vă îndemn să le oferiți toată atenția copiilor, fie că sunteți părinți sau cadre didactice. Astăzi, trebuie să le reamintim în mod special cât de minunați sunt și cât de recunoscători suntem să îi avem! De la fiica mea și de la elevii mei am învățat că toți copiii își doresc ca noi, adulții, să le respectăm dreptul de a fi copii, de a se juca, de a petrece cât mai mult timp cu părinții, de a fi ascultați, înțeleși și încurajați. Ca mamă, profesoară, dar și ca ministru voi lupta în continuare ca toți copiii să se bucure de același respect ca cel oferit adulților.

Sunt mândră de voi toți, dragii mei, iar capacitatea voastră de a vă adapta mă inspiră pentru a continua să fac tot ce îmi stă în putere pentru a vă oferi dreptul la o educație de calitate! Fiți fericiți, dragii mei!”

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL