MITĂ la Administraţia Finanţelor Publice București

Saturday, 10 November 2018, 00:04 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O femeie, inspector la Administraţia Finanţelor Publice Sector 5, a fost trimisă în judecată pentru luare de mită de către procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, după ce ar fi primit, în octombrie, suma de 12.200 de lei de la reprezentanţii unei firme. Ea ar fi pretins banii pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, în cadrul procedurii de executare silită, şi pentru a nu aplica o amendă firmei, care figura cu datorii la buget, scrie News.ro.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, joi, trimiterea în judecată a inculpatei C.C., în stare de arest la domiciliu, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, se arată într-un comunicat al Parchetului.

În rechizitoriul întocmit, procurorii afirmă că aceasta, în calitate de inspector superior în cadrul Administraţiei Sector 5 a Finanţelor Publice, a pretins şi a primit, în cursul lunii octombrie, suma totală de 12.200 de lei de la reprezentanţii unei societăţi din Sectorul 5, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor sale de serviciu, în cadrul procedurii de executare silită şi pentru a nu aplica o amenda contravenţională societăţii, care figura cu obligaţii fiscale neachitate la bugetul statului.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Bucureşti.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL