Mihai Daraban, președintele CCIR, îndeamnă românii să participe în număr mare la vot

Tuesday, 21 May 2019, 16:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

”O amplă participare a cetățenilor români în alegerile europene va da un semnal clar cu privire la dorința noastră de a fi membri activi ai Uniunii Europene.

Doar exprimându-ne drepturile derivate din calitatea de membri ai Uniunii Europene putem arăta că ne preocupă cu adevărat să fim parte a deciziei care va contura viitorul Uniunii.

Uniunea Europeană înseamnă dezvoltare și o șansă uriașă pentru cetățenii români și pentru firmele românești de a crește.

De asemenea, susținem participarea la referendumul convocat de președintele României, cu convingerea că aplicarea nediscriminatorie a legii este o condiție esențială pentru un mediu de afaceri sănătos.

Comunitatea de afaceri din România reafirmă nevoia de transparență, deschidere și predictibilitate a deciziei politice care afectează companiile și economia.

Acestea sunt bune practici generalizate la nivelul Uniunii Europene și Camera de Comerț și Industrie a României va continua să reafirme în spațiul public necesitatea unei consultări reale între clasa politică și companiile private”, spune Mihai Daraban, președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR).

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ