Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Martor în dosarul retrocedărilor: Alina Bica făcea presiuni asupra șefei ANRP

Friday, 19 December 2014, 20:44 Sursă: REALITATEA.NET

Mai departe, martorul susține că la numirea în funcţia de preşedinte al ANRP, a Dorinei Danielescu, a contribuit "în mod hotărâtor" Alina Bica, acceptul informal pentru această numire fiind dat de Elena Udrea si Ioan Oltean

Martorul citat, a cărui mărturie apare în rechizitoriul DNA, de trimitere în judecată, ajuns la instanță, mai susține că, odată numită la șefia ANRP, Dorina Danielescu nu a mai răspuns la cererile Alinei Bica, de rezolvare a unor dosare de retrocedare controversate.

"În cadrul instituţiei circulau mai multe zvonuri, în sensul că lista cu dosarele care urma să intre în următoarea şedinţă a CCSD conţinea câteva dosare <>, având în spate nume din sfera politicii şi că datorită acestui fapt Dorina Danielescu se temea să convoace şedinţa", mai arată martorul din dosar.

Din acel moment, Alina Bica ar fi inceput să-i reproșeze șefei ANRP lipsa de colaborare.

"Bica a susţinut că vor avea de suferit grav din partea altor persoane, în acest context, menţionând pe un anume <>, precizând totodată că <>... Bica i-a precizat Dorinei Danielescu şi faptul că aceasta din urmă nu trebuie decât să convoace comisia, <>", se mai arata in rechizitoriul DNA.

 

Mai multe pe HotNews.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL