Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, în contradicție cu „linia” PSD

Tuesday, 12 November 2019, 21:08 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a anunțat că nu va vota nicio excludere din partid, la CEx al PSD de marți. Și Paul Stănescu, liderul PSD Olt, a spus că nici el nu va fi de acord cu vreo excludere a vreunui membru PSD.

 „Eu nu o să votez nicio excludere, a declarat Marcel Ciolacu, înaintea Comitetului Executiv al PSD de marți

„Nici eu. Nicio excludere”, a adăugat Paul Stănescu, care a intrat imediat după președintele Camerei Deputaților în sediul PSD din Kiseleff.

Pe agenda Comitetul Executiv al PSD de marți s-a aflat analiza scorului pe filiale la prezidențiale. Viorica Dăncilă a afirmat că așteaptă explicații de la liderii județeni în legătură cu scorurile obținute la alegeri.

Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a afirmat, luni seară la o discuție informală a conducerii partidului, că nu exclude schimbarea unor lideri de organizații.

Județele controlate de Ciolacu și Stănescu au fost în topul opțiunilor de vot din Buzău și Olt, cu peste 30% din voturi, fiind urmată de actualul președinte Klaus Iohannis, care a obținut doar 29%.

Potrivit rezultatelor parțiale, Viorica Dăncilă a câștigat doar în 10 județe. Organizația de Olt condusă de Paul Stănescu, rivalul Vioricăi Dăncilă, este însă pe podium. Ca și organizația Buzău a PSD, condusă de Marcel Ciolacu. Ambele filiale PSD se află printre cele fruntaşe la numărul de voturi aduse Vioricăi Dăncilă în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, din 10 noiembrie.

În judeţul Olt, Viorica Dăncilă a obţinut 42,99% dintre voturi, fiind urmată de Klaus Iohannis - 29,72%, Mircea Diaconu - 8,04% și de Dan Barna - 7,35% dintre voturi, potrivit rezultatelor provizorii din toate secțiile publicate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

În județul Buzău, a obţinut 34,56 % din voturile valabil exprimate, ea fiind urmată de candidatul PNL, Klaus Iohannis cu 29,69 %, Mircea Diaconu cu 13,42%, Dan Barna cu 9,78%, potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Buzău.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ