Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Criminalul, către mama Alexandrei: "Mamă soacră, suntem bine. Mergem în Anglia, să facem bani"

Tuesday, 30 July 2019, 09:55 Sursă: REALITATEA.NET

Bărbatul de 66 de ani a sunat-o pe mama Alexandrei, după ce a răpit-o, ca să-i spun că adolescenta a plecat cu el în Anglia, să facă bani. Chiar în momentul apelului, lângă mama tinerei se afla un poliţist, pentru că familia deja apelase la ajutorul poliţiei.

"Joi, 25 iulie, mama minorei a primit un apel telefonic (de pe numărul 0763931765) de la un bărbat care a utilizat apelativul "mama soacră", spunându-i că el și minora sunt bine și urmează să plece în Anglia să facă bani, convorbire ce s-a purtat în prezența ......(din cadrul postului de poliție Dobrosloveni - jud. Olt). După finalizarea acesteia, polițistul a apelat în mod repetat postul telefonic sus menționat, în vederea stabilirii unei comunicări cu apelantul, fără niciun rezultat", sunt informaţiile din raporul poliţiei, pe care l-a făcut oficial Alexandru Cumpănaşu, unchiul victimei.

Ulterior, dispariția fetei este anunțată Poliției din orașul Caracal, iar șeful de poliție solicită „dispunerea unor măsuri în vederea punerii în urmărire națională” a Alexandrei Măceșanu.

La 10:45, șeful șefului de poliție din Dobrosloveni ia legătura telefonic cu șeful Biroului Investigații Criminale de la Caracal, căruia îi cere sprijinul.

Din păcate, din cauza intervenţiei întârziate a autorităţilor, abia după 19 ore, Alexandra a fost ucisă de Gherghe Dincă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL